Overbrenging

Joyce van Helden begrafenisondernemer en uitvaartverzorging doet zowel het afleggen en het overbrengen van de overledene zelf als ook het regelen van de uitvaart.

Wanneer nabestaanden veel zelf willen doen helpt begrafenisondernemer en uitvaartverzorging Joyce van Helden hen daarbij. Ook bijvoorbeeld de rouwkaarten ontwerpt zij zelf vaak samen met de nabestaanden. Zo wordt de uitvaart heel persoonlijk.

Wanneer iemand is overleden in ziekenhuis Tergooi in Hilversum, ziekenhuis Tergooi in Blaricum of Ziekenhuis Almere, Flevoziekenhuis kan het handig zijn om eerst het regelgesprek te doen en daarna het overbrengen van de overledene, maar het kan ook andersom. Net wat de nabestaanden willen. Wanneer iemand thuis is overleden dan is het wel belangrijk dat de overledene zo snel mogelijk naar een mortuarium of uitvaartcentrum wordt overgebracht. Als het een thuisopbaring betreft, dan komt begrafenisondernemer en uitvaartverzorging Joyce van Helden met de koelplaat. Het is belangrijk dat de overledene zo snel mogelijk wordt gekoeld.

Daarom heeft Joyce van Helden begrafenisondernemer en uitvaartverzorging een speciaal telefoonnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is: 06-18818080

Als het regelgesprek eerst wordt gedaan en daarna pas het overbrengen van de overledene dan kunnen de nabestaanden tijdens het gesprek ook al de doodskist kiezen. In dat geval brengt Joyce van Helden begrafenisondernemer en uitvaartverzorging na het regelgesprek de overledene in de doodskist over naar het mortuarium. Dat is wel zo efficiënt en het scheelt ook vaak in de kosten op de uitvaart.
In sommige uitvaartcentra kan de overledene alleen in de doodskist overgebracht worden.

Vaak regelt zich dat vanzelf, begrafenisondernemer en uitvaartverzorging Joyce van Helden is op de hoogte van alle lokale gebruiken en helpt de nabestaanden in het maken van hun keus. Wanneer begrafenisondernemer en uitvaartverzorging Joyce van Helden de overledene nog niet eerst heeft gezien voordat zij de doodskist ophaalt, zal zij de nabestaanden vragen naar het postuur van de overledene. Het zou vervelend zijn als het bijvoorbeeld een lange meneer of mevrouw betreft en de grafkist is niet lang genoeg.