Crematorium Daelwijck Utrecht Kleine aula

De kleine aula van Yarden Crematorium Daelwijck is een ronde aula en leent zicht goed voor een informele crematie of begrafenisplechtigheid. De banken staan rondom de overledene en zijn heel luxe gestoffeerd. Dit geeft een mooie informele sfeer en doet heel anders aan dan stoelen in theateropstelling opgesteld zoals de meeste aula’s kennen. De kleine aula van Yarden Crematorium Daelwijck oftewel aula 2 van het Daelwijck crematorium heeft 50 zitplaatsen. Kleinere groepen kunnen natuurlijk ook alleen de banken gebruiken op de eerste ring en bij grotere groepen zullen mensen moeten blijven staan.

Er hangt een grote eveneens gestoffeerde kap bovenin de aula waardoor de ruimte niet zo hoog lijkt. Zeker voor een informele begrafenis in crematie is Daelwijck heel geschikt, tenslotte is de dag van de crematieplechtigheid of begrafenis niet alleen treurig maar ook spannend.

In aula 2 van Daelwijck is een losse microfoon zodat je niet persé aan een spreektafel hoeft te staan, maar ook leent de ruimte zich er voor om informele wijze je begrafenis of crematie toespraak te houden.

Na de begrafenis of crematie toespraken is meestal de koffiekamer, in Daelwijck kan je dan gebruik maken van een van de restaurants of van het Daelwijck Grand Café

In deze vlog neemt begrafenisondernemer Joyce van Helden u mee naar aula 2 van Yarden Crematorium Daelwijck.

Adres Daelwijck

Floridadreef 7, 3565 AM Utrecht