Zelf rouwauto rijden

Bij het regelen van een uitvaart kan je als nabestaande heel goed zelf de regie houden. Dat helpt ook bij het verwerken van je rouwproces.

Zo zal ik als uitvaartverzorger altijd voorstellen om te helpen met het wassen en aankleden van de overledene (het afleggen.) Voor veel nabestaanden wordt dit een prachtige en onvergetelijke herinnering.

Je kunt ook ervoor kiezen om zelf de rouwauto te besturen naar het crematorium, of zelf een powerpoint met foto’s en uitvaart muziek samen te stellen.  Als begrafenisondernemer heb ik ook al meerdere malen meegemaakt dat mensen zelf de doodskist voor de overledene willen timmeren. Dat is prima, dat mag.

Als uitvaartverzorger en begrafenisondernemer help ik je en ondersteun ik je bij alle vragen die je hebt in deze moelijke tijd. Samen kunnen we van de crematieplechtigheid of begrafenis een mooi afscheid maken.

Zelf met lijkwagen naar Crematorium Den & Rust rijden vlog

In deze vlog vertel ik je over nabestaanden die zelf met de rouwauto naar Crematorium Den & Rust in Bilthoven rijden. De route naar Crematorium Den & Rust gaat via het bospad, want lijkwagens mogen niet door de woonwijk naar de Frans Halslaan 27 in Bilthoven rijden.