Uitvaartdienst in een kerk

Voor een uitvaartdienst in de kerk zijn schitterende locaties te vinden. Een monumentale kerk is gelegen in het pittoreske dorpje Oud-Zuilen nabij Utrecht en 10 minuten van Yarden Crematorium Daelwijck . In Oud-Zuilen waan je je in vervlogen tijden. Een schril contrast met het drukke Utrecht maar toch in het midden van het land en daardoor goed bereikbaar. Aan de oevers van de vecht is een zeer fraai monumentaal kerkje gelegen, eertijds slotkapel van het op steenworp afstand gelegen Slot Zuylen. Het kerkje leent zich goed voor een mooie uitvaartdienst voor diegene die van historie, rust en natuur houden.

Bij een kerk denk je al snel aan een Christelijke uitvaartdienst, maar dat hoeft niet persé. Het kerkje kan je ook huren als ruimte zonder dominee, priester of geestelijk begeleider. Met persoonlijke woorden en muziek die bij de overledene passen kan je het leven van de overledene op mooie en persoonlijke manier herdenken. Mocht u wel graag een dominee of priester bij de dienst maar was de overledene niet meer aangesloten bij een kerk werkt begrafenisondernemer Joyce van Helden samen met geestelijk begeleiders die samen met u de uitvaartdienst zullen samenstellen.
Dit kan op traditionele wijze, maar als u liever op een meer informele of luchtige wijze het leven van de overledene wilt herdenken kan Joyce van Helden u adviseren over den persoon die bij u als familie het best past zodat u samen met hem/haar de dienst op passende wijze inhoud kan geven.

Naast de kerk is Bistro Belle gelegen, deze Bistro leent zich uitstekend voor een informele koffietafel waar u onder het genot van een hapje en drankje herinneringen met elkaar kan delen. De Bistro is op loopafstand gelegen zodat u niet nogmaals de auto hoeft te gebruiken. Een bijkomend voordeel is hier dat u niet gebonden bent aan tijd. Vanzelfsprekend zijn er veel meer gelegenheden om na afloop met elkaar samen te zijn. Begrafenisondernemer Joyce van Helden denkt graag met u mee om er een mooi afscheid van te maken waar u ook jaren later nog met voldoening aan terug kan denken.

In deze vlog vertelt begrafenisondernemer en uitvaartverzorger Joyce van Helden over haar voorbereidingen voor een uitvaartdienst in de kerk in Oud-Zuilen.

Het adres van dit voormalig Hervormde kerkje luidt: Dorpsstraat 10, Oud-Zuilen