Herdenkingspark Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde in Amsterdam is gelegen aan de Ookmeerweg 275 in Amsterdam en het uitvaartcentrum aan de Ookmeerweg 273. Het uitvaartcentrum ligt op 5 minuten loopafstand van het crematorium. Het park is ruim opgezet en recentelijk helemaal restyled.

Kleine aula Herdenkingspark Westgaarde

Voor kleine gezelschappen, tot 15 personen, is de kleine aula mooi en heel persoonlijk. De stoelen staan in u-vorm rondom de uitvaartkist waardoor de aula dus heel intiem aandoet.

Grote aula Herdenkingspark Westgaarde

De grote aula heeft 150 zitplaatsen, het hele park heeft een jaren 60 karakter.

Crematie regelen in Amsterdam

Soms wordt mij gevraagd of ik als uitvaartverzorger van Yarden ook de crematie kan regelen in een PC-hooft, Dela of Monuta crematorium. Vanzelfsprekend kom ik als uitvaartverzorger van Yarden & Joyce van Helden ook bij Crematorium Westgaarde, Amsterdam, Begraafplaats en Crematorium Zorgvlied of bij de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Dat maakt helemaal niets uit, als u wilt dat ik de uitvaart doe dan mag u mij gewoon bellen.

Vlog in Herdenkingspark Westgaarde

Zo ook in deze vlog, de overledene was een ‘rasechte’ Amsterdammer en wilde dus alleen in Amsterdam gecremeerd worden. In besloten kring hebben we dat gedaan in de kleine aula van herdenkingspark Westgaarde, Amsterdam. Het was een mooi afscheid, ik voelde me haast als één van de familieleden. Een mooi compliment wat ik ook van de nabestaanden vaak krijg.

Zelf rouwauto rijden naar Herdenkingspark Westgaarde

Wat ik ook mooi vind is dat je vanaf het uitvaartcentrum kan lopen naar het crematorium Westgaarde. Nabestaanden kunnen dan de overledene zelf begeleiden op de baar. Of indien u er kiest om met de rouwauto te gaan, ik heb een eigen rouwauto, u mag de lijkwagen zelf rijden als u dat mooi vindt.

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger in Herdenkingspark Westgaarde in Amsterdam? U mag mij altijd bellen. Ik ben een eigentijdse, informele en persoonlijke uitvaartbegeleider van Yarden & Joyce van Helden.

Herdenkingspark Westgaarde
Uitvaartcentrum: Ookmeerweg 273
Begraafplaats en Crematorium: Ookmeerweg 275
1067 SP Amsterdam