Crematorium Zorgvlied Amsterdam

Crematorium Zorgvlied Amsterdam
Begraafplaats Zorgvlied Amsterdam

Zorgvlied in Amsterdam / Amstelveen was natuurlijk al bekend vanwege de prachtige monumentale begraafplaats aan de Amstel, maar sinds 2016 heeft begraafplaats en crematorium Zorgvlied Amsterdam ook een crematorium waar je de crematie kan regelen.

Crematie op Zorgvlied Amsterdam

De crematie vindt plaats in het crematorion. Het crematorium is gelegen aan de achterzijde van de begraafplaats en staat los van de aula. Op deze manier leent het gebouw zich goed om de overledene tot het laatst naar de ovenruimte te begeleiden.

De aula van Zorgvlied Amsterdam

De aula van begraafplaats en crematorium heeft 80 zitplaatsen in u-vorm rondom de overledene Als er meer genodigden zijn kunnen deze in de zijbeuken staan, of buiten als het weer zich daarvoor leent.
Het chalet is eigenlijk bedoelt voor opbaringen en rouwbezoeken maar kan ook als kleine aula worden gebruikt (tot 20 personen.)

Vervoer naar begraafplaats en crematorium Zorgvlied in Amsterdam

De ligging aan de Amstel leent zich er goed voor om met de boot te komen.
Wanneer u met de auto komt is het ook mooi om zelf de rouwauto te rijden.  Als begrafenisondernemer en uitvaartverzorger heb ik een eigen lijkwagen waar u gebruik van mag maken.

Vlog Zorgvlied Amsterdam

In deze vlog die ik gemaakt heb met mijn IPhone toen ik er toch was voor een begrafenis. Ik laat begraafplaats en crematorium Zorgvlied in Amsterdam zien.

Crematie regelen in Amsterdam

Als uitvaartverzorger van Yarden & Joyce van Helden uitvaartverzorging kom ik vanzelfsprekend ook bij Dela, PC Hooft of Monuta locaties. Soms wordt mij gevraagd of ik als uitvaartverzorger van Yarden ook de crematie kan regelen bij Herdenkingspark Westgaarde in Amsterdam of de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Vanzelfsprekend kan dat. Dat maakt helemaal niets uit, als u wilt dat ik de uitvaart doe dan mag u mij gewoon bellen. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger in Zorgvlied Amsterdam? U mag mij altijd bellen. Ik ben een eigentijdse, informele en persoonlijke uitvaartbegeleider van Yarden & Joyce van Helden.

Begraafplaats en Crematorium Zorgvlied
Amsteldijk 273
1079 LL  Amsterdam